Transformatie watertoren Zwijndrecht

Wonen, werken en genieten op een van de mooiste plekken in de Drechtsteden. Het kan binnenkort in Zwijndrecht! De welbekende watertoren en het omliggende gebied ondergaan momenteel een heuse transformatie. 

Bekijken

Ondersteuning gemeente Delfzijl

Om de gemeente bij een vraagstuk te adviseren, hebben Tauw en Stepforward de handen ineen geslagen: Stepforward biedt expertise op het gebied van locatie-ontwikkeling, Tauw op het vlak van bodemsanering.  

Bekijken

Een bijzonder nieuwbouwproject in Schoonhoven

Op een verlaten fabrieksterrein wordt binnenkort gestart met de bouw van ‘De Schuttersburg’. Een historische plek waar niet alleen reguliere marktwoningen, maar ook een zorgvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking wordt gebouwd.

Bekijken

Toch subsidie voor sanering bedrijventerrein?

Om saneringen op terreinen te versnellen, heeft de overheid de bedrijvenregeling verruimd. De belangrijkste wijzigingen, die per 1 juli 2017 zijn ingegaan, leest u hier op de website. 

Bekijken

Bedrijvigheid aan de Rivierdijk

Een geweldig gelegen perceel, direct aan de rivier de Merwede, waarop verschillende loodsen en kantoorpanden zijn gevestigd. De droom van iedere ondernemer in de scheepvaart. Dit betreffende pareltje is gelegen aan de Rivierdijk in Hardinxveld-Giessendam, op een steenworp afstand de A15. En wellicht nog het meest belangrijke: directe aansluitingen op rivier de Maas en het Hollands Diep.

Bekijken

Heijmans en Stepforward vullen elkaar aan

23 maart 2017

Wie kent Heijmans niet? Deze beursgenoteerde onderneming is actief in het vastgoed, de woningbouw, utiliteitsbouw en infrasector. Sinds donderdag 9 maart zijn zij echter partner van Stepforward! De inkt is nog vers, maar de ambities groot. 

Meer lezen

Wijziging bedrijvenregeling

18 januari 2017

In 2015 is het Convenant Bodem en Bedrijfsleven in het leven geroepen. Hierop volgend is met ingang van dit jaar het Besluit financiële bepalingen bodemsanering en de bijbehorende regeling, beter bekend als de Bedrijvenregeling, gewijzigd.   

Meer lezen

Advisering aankoop verontreinigd perceel

16 december 2016

Naar aanleiding van het succesverhaal van de Hordijk te Rotterdam heeft de volgende droom zich bij ons gemeld. Dit keer gaan we ons op horecagebied begeven, weer zo'n mooie uitdaging. 

Meer lezen

Aankoopbegeleiding kavel Rotterdam

15 december 2016

"Je ervaart direct dat er verstand van zaken is op het gebied van de aan- en verkoop van verontreinigd vastgoed"  

Meer lezen

Interview met Stefan Wemmenhove

9 november 2016

"Stepforward heeft een hele simpele doelstelling. We willen in een saneringstraject met elkaar de juiste stappen zetten naar de toekomst. In een probleemsituatie kijkt iedere professional zijn eigen gedeelte. Het gehele integrale proces ontbreekt." Lees er meer over in het interview met boegbeeld en directeur van Stepforward, Stefan Wemmenhove.

Meer lezen

Aankoopbegeleiding kavel Rotterdam

 2 november 2016

Stepforward begeleidt een echtpaar bij de aankoop van een verontreinigde locatie in Rotterdam. De activiteiten die in het verleden op de locatie werden uitgevoerd hebben voor een bodemverontreiniging veroorzaakt. Voor de locatie door het echtpaar ontwikkeld kan worden zal de locatie worden gesaneerd.       

Meer lezen

Werken bij

Geïnteresseerd om te werken voor Stepforward? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wellicht kom jij dan binnenkort het team versterken.

Vrijblijvend contact

Ad van Driel

23 september 2016

Ad van Driel zet zich al jaren in voor duurzaamheid in de bouw- en vastgoedwereld. Van Driel zal bij Stepforward een rol als adviseur op het gebied van visie en strategie vervullen.

Meer lezen

Nieuwe opdracht regio Eindhoven 

17 augustus 2016

Stepforward mag weer een vastzittende situatie een stap vooruit brengen! De betreffende woning in de regio Eindhoven staat op verontreinigde grond en kan onmogelijk worden verkocht. Wij helpen deze particulier, door het uit laten voeren van een bodemonderzoek, in de volgende stappen binnen het traject. 

Onze nieuwe website is in de lucht!

12 mei 2016

Wat zijn we trots. Donderdag 12 mei 2016 is voor ons een historische datum geworden. De datum waarop wij niet alleen de deuren van ons nieuwe kantoor in Rotterdam openden, maar eveneens online de lucht in gingen. We zijn heel benieuwd wat je vindt van deze site, laat je het ons weten?

Een kantoor in Rotterdam, a dream come true

12 mei 2016

Een datum waar we lang naartoe hebben geleeft. Vandaag, donderdag 12 mei 2016 zijn wij officieel gevestigd aan de Jan Leentvaarlaan 30 in Rotterdam. Een prachtig kantoor waar we onze klanten graag ontvangen. Nieuwsgierig naar onze nieuwe stek? Kom gerust langs, de koffie staat klaar!

Opdracht vanuit de provincie

03 mei 2016

Vanuit een van de zuidelijke provincies heeft Stepforward onlangs de opdracht gekregen om te adviseren en ondersteunen in de sanering van een aantal grote percelen. Daarnaast doet Stepforward een haalbaarheidsstudie om te onderzoeken of herontwikkeling op de locaties mogelijk is. Een prachtige klus, deze provincie wordt weer schoon!

Investeerders kiezen voor Stepforward

12 april 2016

Banken verlagen momenteel met regelmaat de rente. Daarom zijn investeerders op zoek naar alternatieven om hun geld te zien groeien. Stepforward is zo'n alternatief; transparant, rendabel en innovatief. Daarnaast doet u ook nog eens iets goeds, u helpt namelijk de wereld een beetje schoner te maken. Hoe mooi is dat?

010 - 269 60 64

info@s-forward.nl