Aankoopbegeleiding kavel Rotterdam

In gesprek met Mariska Mouwen - Vd Bosch

Kun je iets vertellen over jullie project en de manier waarop je met Stepforward in contact bent gekomen?                                                                                                     Begin dit jaar zijn wij op zoek gegaan naar een kavel in Rotterdam-Zuid. Na een periode van bezichtigingen kwam er een kavel voorbij die al een tijdje te koop stond en inmiddels flink in prijs was gezakt. De locatie was super! Aangezien de aankoop van een stuk grond en de bouw van een huis flink in de cijfers kan lopen, waren wij direct geïnteresseerd. Al snel bleek er een addertje onder het gras te zitten: de locatie bleek namelijk ernstig vervuild te zijn. Ondanks deze domper zijn we toch de onderhandelingen in gegaan. Uiteraard onder voorbehoud van een aantal zaken, zoals de inventarisering van de bodemverontreiniging.

Via het netwerk van mijn zus zijn wij in contact gekomen met Stefan Wemmenhove van Stepforward. We hadden namelijk geen idee wat er precies bij een bodemverontreiniging en de aankoop van een dergelijk stuk grond komt kijken. In dat opzicht sluit de dienstverlening van Stepforward perfect aan bij ons probleem. Stefan is bij ons langs gekomen en heeft alles wat betreft de verontreiniging geïnventariseerd. We zijn momenteel nog druk bezig om de resultaten van het bodemonderzoek met de makelaar te bespreken. De sanering blijkt namelijk veel verder in de cijfers te lopen dan aanvankelijk gedacht.

Wat is je ervaring tot nu toe met Stepforward?                                                               Vanaf het eerste moment had ik een klik met Stefan. Je hoort direct dat hij verstand van zaken heeft en ik voelde gelijk aan dat hij ons verder kon helpen. Er wordt vaak heel snel gereageerd op bijvoorbeeld mailtjes en telefoontjes. Dat geeft mij het gevoel dat ik, ondanks de drukte,  top of mind ben bij Stepforward. Daarnaast heb ik het vertrouwen dat zaken op de juiste wijze opgepakt worden. Stefan neemt bijvoorbeeld direct contact op met de makelaar over bepaalde zaken. Het is prettig dat ik hier niet zelf mee bezig hoef te zijn.

Welke pluspunten en wellicht ook kritische noten wil je delen betreffende Stepforward?Eigenlijk vind ik de samenwerking gewoon heel prettig. Ik heb het gevoel dat Stefan een fijne partner is binnen het voor ons heel spannende project; de bouw van ons droomhuis!

"Eigenlijk vind ik de samenwerking gewoon heel prettig",
aldus Mariska Mouwen - Van den Bosch

010 - 269 60 64

info@s-forward.nl