Uitbreiding horecagelegenheid

Begeleiding aankoop vervuild perceel

Naar aanleiding van het succesverhaal van de Hordijk te Rotterdam heeft de volgende droom zich bij ons gemeld. Dit keer gaan we ons op horecagebied begeven, weer zo’n mooie uitdaging!

Onlangs heeft een jonge man een snackbar overgenomen van zijn vader. Hij zit bomvol leuke, ambitieuze plannen voor de zaak. 

Met behulp van Stepforward gaat hij deze plannen waar maken. De huidige locatie van de snackbar is niet ideaal. Er is weinig tot geen ruimte om te groeien, hoewel hier zeker behoefte aan is. De friet is namelijk niet aan te slepen! Een lichtpuntje: het naastgelegen perceel is perfect om de zaak te upgraden en uitbreiden met een groot terras. De snackbar zal dan eigenlijk meer een eetcafé worden met dito uitstraling. Addertje onder het gras? Dit perceel is, je raadt het al, flink vervuild.

Ideeën zoals bovenstaande zijn prachtig, maar ook veelomvattend en vragen om gerichte kennis. Want waar begin je? Wie benader je binnen de gemeente? Is er subsidie mogelijk? En dan heb je ook nog met een sanering en eventuele bestemmingswijziging te maken. Geen onderwerpen waar je dagelijks mee te maken hebt.

Op de hoogte blijven over dit geweldige project of heb je zelf zo’n mooie droom? Neem dan gerust contact met ons op en blijf ons zeker volgen. Snel meer over de gloednieuwe toekomst van de snackbar! 

"Dit perceel is, je raadt het al, flink vervuild"

010 - 269 60 64

info@s-forward.nl