Een droom komt uit in Kinderdijk

Aan de Molenstraat in Kinderdijk vond Arie Hoek, eigenaar van transportbedrijf Arie Hoek Transport, zijn toekomstdroom. Een vrij perceel met directe ligging aan rivier de Lek, op een steenworp afstand van het beroemde molengebied. Het wordt nog een spannende tijd, want gaat hij de bestaande woning nu renoveren of toch nieuw bouwen?

Ruim acht maanden geleden zat Arie bij de notaris om het betreffende perceel aan te kopen. Hier vroeg hij, met kennis van de activiteiten die in het verleden op de locatie plaats hebben gevonden, om een schoon grond verklaring. Dit bleek niet beschikbaar. Het geduld van Arie werd aardig op de proef gesteld. Op advies van de contactpersoon van de verkopende partij, werd Stepforward als specialist ingeschakeld en een bodemonderzoek uitgevoerd. Op deze manier is de gehele bodem van het perceel in beeld gebracht en konden risico’s worden geanalyseerd.

Uiteindelijk volgde goed nieuws voor Arie. De bodemverontreiniging bleek op zijn perceel, in tegenstelling tot de grond van de buren, minimaal te zijn. Er is geen gezondheidsrisico voor mens of dier en er hoeft geen sanering plaats te vinden. Een hele opluchting! Arie Hoek: “Er komt zo veel op je af en je hebt zelf niet de juiste kennis. Met Stefan Wemmenhove van Stepforward had ik direct een goede klik. Niet alleen wordt er heel correct gewerkt, maar ook eerlijk en open. Dat vind ik belangrijk, je moet wel vertrouwen hebben in elkaar. Ik ben blij met de professionals die mij bij hebben gestaan in dit traject, zonder hen had ik het niet gekund. Als het project is afgerond en officieel woon op deze prachtige plek in Kinderdijk, waar ik zo trots op ben, zijn zij ook zeker uitgenodigd om te komen proosten op dit succes!”

010 - 269 60 64

info@s-forward.nl