Eigenaar vervuilde grond?

Stepforward

Stap voor stap

Onze werkwijze heeft een open, transparante basis. Bij iedere stap in het traject wordt de klant intensief betrokken, zodat we gezamenlijk tot een constructieve en succesvolle oplossing komen.

Meer weten over Stepforward en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@s-forward.nl of bel ons                    +31 (0)10 269 60 64.

Verontreinigde grond?
U bent eigenaar van een woning met een bodemverontreiniging, waardoor de waarde van het perceel is gedaald. Of u werkt bij de overheid en zit met een dergelijk stuk grond in uw maag. Misschien bent u makelaar en heeft u te maken met de verkoop van een soortgelijk pand. In dit soort gevallen ontstaat vaak een uitzichtloze situatie. De kosten voor een sanering zijn hoog en het betreffende perceel blijft onverkocht of braak liggen. In een dergelijke, op het eerste oog vastzittende, situatie is Stepforward de oplossing die u vooruit gaat helpen. Wij adviseren, ontzorgen en pakken samen echt uw probleem aan. Een persoonlijke benadering, waarin vertrouwen voorop staat vinden wij heel belangrijk. Wij begrijpen de complexe poblematiek die u ondervindt en zijn er geheel op gefocust van deze negatieve situatie, een positieve te maken.

Onafhankelijke partner
Wanneer u te maken heeft met een bodemverontreiniging en/of milieuschade op uw perceel, heeft u vast veel vragen. Wij geven u graag de antwoorden. Ons doel is om als onafhankelijke partner u het gehele traject uit handen te nemen. Dit doen wij op transparante en betrouwbare wijze. Een groot voordeel is dat u op deze manier één aanspreekpunt hebt. Met alle kennis die wij in huis hebben op het gebied van bodemverontreiniging, saneringen en ons enorme netwerk binnen de branche, is Stepforward de probleemoplosser waar u naar op zoek bent!

Stap voor stap - onze werkwijze

Stepforward adviseert en verbindt niet alleen, maar kan zelfs het complete vervuilde perceel, inclusief de woning, van u overnemen. Hiervoor doorlopen wij een vast stappenplan. Samen kijken we bij iedere stap wat in uw situatie de juiste oplossing is. Dit wil zeggen:

- We beoordelen de bodemonderzoeken / de bodemkwaliteit / ernst van de verontreiniging,

- We analyseren en bespreken de verschillende saneringstechnieken/mogelijkheden,

- We gaan in gesprek met alle betrokken stakeholders,

- We onderzoeken de subsidiemogelijkheden,

- We onderzoeken de ontwikkelingsmogelijkheden.

Wanneer onze quick scan is afgerond, bespreken wij gezamenlijk of Stepforward de locatie van u kan overnemen. Het fijne is dat u in dat geval zowel van uw (sanerings-) verplichting als het onverkoopbare perceel bent verlost. Een hele opluchting!

Uiteraard vraagt iedere situatie om een eigen, passende aanpak. Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat Stepforward voor u kan betekenen.

Ondersteuning saneren van schulden
Vrijblijvend contact Lees meer

010 - 269 60 64

info@s-forward.nl