Stefan Wemmenhove

Stefan is de initiatiefnemer en het gezicht van Stepforward. Gedurende zijn managementfuncties bij een internationale bodemsaneerder en een milieu-adviesbureau, heeft hij veel ervaring op gedaan binnen talloze saneringstrajecten. Zowel in de profit, non-profit als particuliere sector. Zijn passie ligt echter in het bieden van een helpende hand in de meest ingewikkelde en/of schrijnende gevallen. Weer een uitzicht kunnen bieden in een situatie die op het eerste gezicht muurvast lijkt te zitten, hier ligt zijn kracht. Met Stepforward combineren Stefan en zijn team deze passie met de kennis en jarenlange ervaring binnen de branche.

Steven van Zomeren

Consultant Steven is een echte allrounder. Hij heeft afgelopen jaar zijn HBO studie Bedrijfskunde (MER) afgerond en werkte ruim 3,5 jaar voor een bodemsaneerder. Hier heeft hij veel kennis verkregen op het gebied van bodemsanering, subsidies en alles wat hierbij komt kijken. Dit komt in zijn functie bij Stepforward uitermate goed van pas. Zijn passie is het vormgeven van (nieuwe) ideeën en hij beschikt over een groot organisatietalent.

Desirée Wibbens 

Desirée is een echte Rotterdamse met roots in de makelaardij. Ze rondde haar studie Vastgoed en Makelaardij af met een scriptie over ‘Fiscale en juridische gevolgen bij verkoop van agrarisch ontroerend goed’. Vervolgens heeft zij jarenlang als zelfstandige gewerkt voor verschillende grote banken. Bij Stepforward gaat Desirée als projectmanager aan de slag. Wanneer ze niet aan het werk is vind je haar in het park met haar zoontje of staat ze voor Feyenoord te juichen in de Kuip!

Christel van der Cammen

Christel van der Cammen - van Wesep is vastgoedontwikkelaar in hart en nieren. Op de basisschool bouwde zij hele steden van lege dozen. Zelfs de speelgoedauto’s van haar broertje waren niet veilig. Deze moesten uiteraard in de ‘nieuwe woonwijk’ komen te rijden. Wanneer je als klein meisje al bezig bent met het ontwikkelen van nieuwe plekken, zit dit zonder twijfel in je bloed. Met de passie voor haar werk zit het dus wel goed! Christel geniet wanneer zij mooie plekken kan creëren waar mensen prettig wonen, werken en leven. Een bijdrage leveren aan een beter stukje stad of dorp, daar wordt zij blij van. Met haar ervaring en gerelateerde opleidingen, geeft zij hier iedere dag weer vol enthousiasme invulling aan bij Stepforward.

Tom Gennissen

Tom is dé specialist als het gaat om de haalbaarheid van projecten voor Stepforward. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in de aannemerij en als projectmanager. Tom begeleidt projecten vanaf het eerste ontwerp tot oplevering en afwikkeling. En dit doet hij als geen ander! Zijn specialiteit ligt bij het bepalen van de bouw- en stichtingskosten, de bewaking hiervan alsmede de benodigde contractvorming. Het verzamelen van de stukjes voor deze puzzel, deze inpassen en vervolgens genieten van het gerealiseerde resultaat is voor  Tom het allerleukste aan zijn werk. Verder is hij kostenbewust (heel belangrijk!), adviserend, meedenkend, integer en kun je ook nog met hem lachen. Als hij niet aan het werk is vind je hem op de fiets of een zeilboot.

Larissa Jansen

Enthousiast, altijd vrolijk en een echte spin in het web. Larissa vind je drie dagen in de week bij ons op kantoor en zorgt er dan voor dat alles administratief op rolletjes loopt. Deze ondernemende dame heeft naast haar baan bij Stepforward ook een eigen beautysalon in Spijkenisse. Met haar organisatietalent zit het dus wel goed! In haar vrije tijd vind je haar terug op het voetbalveld. Ze speelt in het damesteam van V.V. Spijkenisse en vervult hier, hoe kan het ook anders, de rol van aanvoerder.

Mark Remerink

Bodemspecialist Mark ondersteunt ons team op het gebied van (complexe) bodemvraagstukken. Hij heeft veel ervaring in de branche en eerder gewerkt voor bedrijven als RSK en Klok Milieu. In zijn vrije tijd is Mark druk bezig in zijn nieuwe huis, waar hij in het weekend speciaal zijn bouwvakkersoutfit voor aantrekt. Hij woont samen met zijn vriendin en heeft een dochter. Om zijn conditie op peil te houden, staat hij regelmatig op de tennisbaan. Ook houdt hij van koken. 

Joost van Schijndel

Eén brok ervaring, zo kunnen we Joost wel noemen. Hij heeft maar liefst 25 jaar ervaring met projectleiding en advisering van onderzoeken en saneringen, opgedaan bij gerenommeerde adviesbureaus. Hij kan de verontreinigingssituatie goed analyseren, de risico’s én kansen bepalen en weet de geschikte aanpak vast te stellen. Procesvaardigheden, samenwerkingsgerichtheid en goede communicatie zet hij in om ieder project tot een succes te maken!

Het van a tot z omtoveren van een verontreinigd terrein, samen met de rest van het team en alle betrokkenen, vind hij het mooiste aan zijn werk. Joost vind integriteit, openheid en verbinding belangrijke waarden van waaruit hij projecten realiseert.

Joost is getrouwd en leeft zich graag uit in zijn tuin met het ontwerpen en realiseren van fraaie borders. In zijn kook- en wijnclubje is het een sport om elkaar af te troeven met het bedenken en bereiden van heerlijke gerechten en samen maken zij supergezellige wijnreisjes. Kortom, een levensgenieter pur sang!

010 - 269 60 64

info@s-forward.nl